m-GEL Hungary Kft.
Fagylaltporok

m-GEL Hungary Kft.
Cukrászipar

Saját gyártású fagylaltporok

Saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt. Termékeink minőségére garancia, hogy 2000 évben az alapanyagainkból gyártott Triplacsoki nyerte el az Év Fagylaltja nagydíjat.

Szolgáltatásaink

Cukrászipari alapanyagok gyártása

"Ami természetes az ellenállhatatlanul finom."

Cégünk, amely 100%-ig magyar tulajdonú, cukrászipari és sütőipari alapanyagokat gyárt és forgalmaz Magyarországon, valamint exportál Európába, elsősorban Franciaországba, Csehországba, Szlovákiába, Romániába és Svájcba.

Rólunk

m-GEL Hungary Video-Delikát Kft. - 1980

Az m-GEL Hungary Video-Delikát Kft családi vállalkozásként 1980-ban alakult. Cégünk, amely 100%-ig magyar tulajdonú, cukrászipari és sütőipari alapanyagokat gyárt és forgalmaz Magyarországon, valamint exportál Európába, elsősorban Franciaországba, Csehországba, Szlovákiába, Romániába és Svájcba.

Saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt. Termékeink minőségére garancia, hogy 2000 évben az alapanyagainkból gyártott Triplacsoki nyerte el az Év Fagylaltja nagydíjat. Aranyérmes díjazásban részesült további fagylaltjaink: cappuccino, málna, citrom (3), vanília (2), karamell, bélisz, mézes puszedli, Eszerházy.

Az általunk gyártott termékek közül igen kedvelt a porcukor, amely speciális összetétele révén nem csomósodik és tapadásmentes, tehát sütéskor nem tapad a sütőlemezre. A sütőipar számára adalékanyagok széles skáláját biztosítjuk. Ilyen például a Primo Pane kenyérbélzetet javító sütőpor, a Primo Acido savfok növelő/ kovászpótló adalék, illetve a Pacific-50 búzafehérje alapú emulgálószer. Alapanyagokat a világ számos részéről, közvetlenül a gyártótól importálunk, így vásárlóink számára mindig a legkedvezőbb árakat tudjuk garantálni.

Cégünk, amely 100%-ig magyar tulajdonú, cukrászipari és sütőipari alapanyagokat gyárt és forgalmaz Magyarországon, valamint exportál Európába, elsősorban Franciaországba, Csehországba, Szlovákiába, Romániába és Svájcba.

Termékeink minőségére garancia, hogy 2000 évben az alapanyagainkból gyártott Triplacsoki nyerte el az Év Fagylaltja nagydíjat.

Alapanyagokat a világ számos részéről, közvetlenül a gyártótól importálunk, így vásárlóink számára mindig a legkedvezőbb árakat tudjuk garantálni.

Miért minket válasszon?
 • 100%-ig magyar tulajdon
 • Cukrászipari alapanyagok gyártása
 • Sütőipari alapanyagok gyártása
 • Saját fejlesztésű és gyártású termékek
 • Termékeink minőségére garancia
 • Alapanyagokat a világ számos részéről, közvetlenül a gyártótól importálunk
 • A legkedvezőbb árakat tudjuk garantálni

Ellenállhatatlanul finom

Az általunk gyártott termékek közül igen kedvelt a porcukor, amely speciális összetétele révén nem csomósodik és tapadásmentes, tehát sütéskor nem tapad a sütőlemezre.

Sláger termékek

Fagylaltporaink között szerepel a kékszőlő, sárgadinnye, bodza, vadcseresznye és a meggy sherry.

Kapcsolat

Bemutatótermünk

Lépjen velünk kapcsolatba!

 • Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
 • Tel: (+36)-1-233-07-10, (+36)-1-233-02-38
 • Fax: (+36)-1-435-10-48, (+36)-1-435-10-41
 • info@m-gel.hu